Superlieve, productieve en succesvolle schrijfvriendin Kelly van der Laan en ik proeflezen al sinds 2012 voor elkaar. We hebben onderweg veel samen meegemaakt en geleerd over schrijven, zijn erachter gekomen dat we het vaak eens zijn over verhalen hoewel we op heel andere dingen letten en compleet tegenovergesteld zijn in ons schrijfproces. Dit levert ons doorlopend voer voor levendige gesprekken, analyses, inzichten – en nieuwe inspiratie. Met deze achtergronden dromen zij en ik er al een poos van om samen een workshopweekend voor schrijvers te organiseren. Het lijkt ons zo leuk om met onze kennis en ervaring andere schrijvers verder te helpen. En dat gaat nu gebeuren! De doorslag kwam toen we Kloesewier vonden, een historische school die andere vriendin, Akkeliene, heeft omgebouwd tot herberg. Het ligt tussen twee natuurgebieden in, een prachtige plek om te schrijven. Dus met veel enthousiasme presenteren we hierbij samen ons Fantastisch Schrijfweekend in de Natuur!

Meer informatie vind je in deze folder, waarvan alvast een voorproefje:

Ben je in je hoofd bezig met het schrijven van een boek, novelle of kort verhaal, maar kom je er in het echt niet aan toe door de dagelijkse drukte? Dan is dit schrijfweekend iets voor jou! In een herberg temidden van twee natuurgebieden, De Kraanlannen en de Alde Feanen, kan je deze herfst drie dagen lang onder professionele begeleiding genieten van ontspanning en inspiratie voor je schrijven. We verzorgen lessen en gesprekken over de inhoud en techniek van schrijven en over jouw proces als schrijver. Natuurlijk maken we ook veel ruimte om in alle rust te mogen schrijven, voor gezelligheid, reflectie en aanmoediging, en om te lachen om (herkenbare) valkuilen. Afhankelijk van jouw behoefte kan je vrij schrijven aan iets dat je al hebt of meedoen met oefeningen om (opnieuw) op gang te komen.

Dus heb je van vrijdag 22 november t/m zondag 24 november nog niets te doen? Dan weten wij de leukste plek in Nederland om dat weekend te zijn en te schrijven: bij ons in Kloesewier!

Als je na het lezen van de folder nog verdere vragen hebt, kan je contact opnemen met Kelly of mij.

Zoveel zin in! Liefs,

Corina

      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment